Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Elke tuin verdient onderhoud. Uw tuin is immers altijd in beweging. Het gras groeit steeds hoger, onkruid steekt de kop op en planten raken uit hun vorm. Uiteraard wilt u de sfeer van uw tuinontwerp behouden. Dat vraagt aandacht en kennis.

 

Tijd voor 't genieten van uw tuin


Komt u niet voldoende aan tuinieren toe? Of wilt u wel genieten in uw tuin, maar ziet u er iedere keer tegenop om wat aan de tuin te doen? Dan staan de tuinmannen van C. Punt en Zonen voor u klaar! Wij verzorgen het nodige onderhoud in het voor- en het najaar. Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor grasmaaien, snoeien, schoffelen en alle andere tuinklusjes. Dat geldt ook voor minder leuke kanten van tuinieren, zoals onkruidbestrijding en het tegengaan van ziekten en plagen.

 

"Wij maken veel klanten in de Krimpenerwaard en daarbuiten blij met het aanleggen van unieke tuinen passend bij de eigenaren. Vervolgens zorgen we er met ons onderhoud voor dat mensen kunnen blijven genieten in hun droomtuin!", aldus Kees Punt, eigenaar van C. Punt en Zonen.

 

Kijk in het linkermenu wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft tuinonderhoud.

 

Copyright © 2014 C. Punt en Zonen. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum