Tuinontwerp

Tuinontwerp

U wilt lange tijd van uw tuin kunnen genieten. Van het vroege voorjaar tot het late najaar. C. Punt en Zonen weet precies hoe u tijdens elk seizoen bloeiende planten kunt bewonderen. Of heeft u liever een strakke groene tuin? Wij vertalen uw wensen graag in een praktisch en uniek plan! 

 

Een goed ontwerp is het halve werk


De basis voor een mooie tuin is een goed ontwerp dat past bij uw wensen, levensstijl en de ruimte waar het om gaat. Daarom starten we altijd met uw verlanglijstje. Onze hoveniers geven daarbij graag tips en voorzien u eventueel van de nodige inspiratie.

Vervolgens bedenken wij een uniek ontwerp dat past bij uw tuinwensen en het budget. We willen u graag verrassen met onze creativiteit en en ervaring. In het ontwerp geven we onze ideeën aan wat betreft de paden, beplanting, borders en terrassen. In gezamenlijk overleg gaan we over tot de aanleg van uw droomtuin.

 

Ook als u niet weet wat u met die hoek in uw tuin kunt doen of als u alleen een tuinoppepper nodig heeft, brengt C. Punt en Zonen er graag weer leven in met een speciaal voor u ontworpen plan.

 

C. Punt en Zonen past alle stijlen toe. Vraag ons naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte!

 

Copyright © 2014 C. Punt en Zonen. Alle rechten voorbehouden. Webdesign door Internetbureau Antum