Tuinaanleg

C. Punt en Zonen maakt het droomontwerp van uw tuin werkelijkheid. Wij zijn specialist in het aanleggen van tuinen in allerlei maten, soorten en stijlen.

Waarom hoveniersbedrijf C. Punt en Zonen?

Allereest komt onze kennis van planten, struiken en bomen goed van pas. Ten tweede is goed gereedschap van groot belang bij het aanleggen van een mooie tuin. C. Punt en Zonen gebruikt de beste gereedschappen en materialen voor de aanleg van uw tuin. Dit komt het resultaat van uw tuin ten goede.

U heeft dan geen omkijken naar het afvoeren van afval en het aanleveren van materialen. Wij zorgen vanzelfsprekend voor een goede ondergrond, zodat u jarenlang plezier heeft van uw tuin. Indien nodig leggen we drainage aan als de tuin te nat is. Met onze kennis van beplanting en materialen kunt u binnenkort uw geluksplekje onder de zon gerealiseerd hebben, zonder zorgen!

Neem contact op met Kees Punt

Contact

Wij worden enthousiast van allerlei projecten. Heeft u reeds een plan bedacht? Dan helpen wij u graag bij de uitvoering. Onder diensten in het menu treft u aan wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Mist u iets in het rijtje? Bel ons dan gerust op voor de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag ons naar de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte