Tuinontwerp

Tuinontwerp

U wilt lange tijd van uw tuin kunnen genieten. Van het vroege voorjaar tot het late najaar. Wij weten hoe u tijdens elk seizoen bloeiende planten kunt bewonderen. Of heeft u liever een strakke groene tuin? Wij vertalen uw wensen graag in een praktisch en uniek plan! 

De basis voor een mooie tuin is een goed ontwerp dat past bij uw wensen, levensstijl en de ruimte waar het om gaat. Daarom starten we altijd met uw verlanglijstje. Wij geven daarbij tips en voorzien u eventueel van de nodige inspiratie. Vervolgens bedenken wij een uniek ontwerp dat past bij uw tuinwensen en het budget. We willen graag onze creativiteit en ervaring met u delen. In het ontwerp geven we onze ideeën aan wat betreft de paden, beplanting, borders en terrassen. In gezamenlijk overleg gaan we over tot de aanleg van uw droomtuin.

Ook als u niet weet wat u met die hoek in uw tuin kunt doen of als u alleen een tuinoppepper nodig heeft, brengt C. Punt en Zonen er graag weer leven in met een speciaal voor u ontworpen plan.

Wij passen vele tuinstijlen toe. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

Vraag offerte aan